Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 60 g di zucchero
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Crema al limone
- 200 g di zucchero
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 3 uova grandi
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di burro
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
Meringa
- 110 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 3 albumi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3226 kJ / 771 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 100.2 g
- Tuk
- 35.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25h 20min
Caramello salato
1 Std.
New York cheesecake
6h 30min
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12h
Cheesecake alla salsa mou
4h 50min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2u. 30min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6u.
Lemon meringue pie
3 Std.
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30min