Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 70 g di fiocchi di avena
- 20 g di cocco disidratato grattugiato
- 30 g di noci di macadamia
- 30 g di olio di mandorle
- 40 g di sciroppo d'acero
Crema bavarese alle mandorle e frutto della passione
-
200
g di polpa di frutto della passione, filtrato per rimuovere i semi (circa 25 frutti della passione)
nebo 200 g di succo di frutto della passione - 1 ½ cucchiaino di agar agar
- 80 g di mandorle pelate
- 430 g di acqua
- 60 g di amido di mais (maizena)
- 2 cucchiaini di vaniglia in polvere
- 50 g di sciroppo d'acero
- 70 g di zucchero grezzo di canna
- 140 g di latte di cocco
Gelatina al frutto della passione
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di agar agar
- 1 cucchiaio di zucchero grezzo di canna
-
140
g di polpa di frutto della passione (circa 10 frutti della passione)
nebo 140 g di succo di frutto della passione
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933.8 kJ / 462.2 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 9.8 g
- Sodík
- 25.7 mg
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Salsa caramello al caffè
45 Min
Torta ai frutti esotici
8 Std. 10 Min
Victoria sponge fragole e limone
4h 30min
Tacchino del Ringraziamento
55h
Torta alle bucce di banana
3 godz. 45 min
Sfogliatelle ricce
5 Std.
Torta foresta nera
3 Std.
Piccole lemon meringue pie
2 godz. 35 min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Curd alle clementine
30 Min