Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dentes de alho
- 2 c. sopa de folhas de hortelã, mais q.b. p/ guarnecer
- 40 g azeite
- 14 chalotas
- 50 g vinho branco
- 500 g ervilhas descongeladas
- 100 g água
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g presunto em cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1678.6 kJ / 401.2 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 54.1 g
- Tuk
- 12.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 13.2 g
- Sodík
- 744.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55 min
Salada de lentilhas e pimentos assados
20 min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30 min
Cuscuz mediterrânico
10min
Filetes de linguado e cuscuz de papaia e tomate
30 min
Caril de lulas com abóbora
30 min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40 min
Farinheira com crosta de pão alentejano e oregãos
35 min
Bucatini de beterraba e feta
25 min
Gratinado italiano de carne picada e couve-flor
1h
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 min
Curgetes recheadas com atum
1h