Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g azeite, mais q.b. p/ cozer
-
30
g sumo de limão (1 unid. aprox.)
nebo 30 g sumo de laranja (½ unid. aprox.) - 15 g molho de soja (ver dica)
- 1 c. chá de mostarda
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g alho-francês cortado em rodelas (1,5 cm aprox.)
- 4 ovos
- 40 g queijo parmesão em lascas
- 20 - 30 g avelã torrada picada grosseiramente
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1328.4 kJ / 317.5 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1040.1 mg
Alternativní recepty
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1h 10 min
Creme de alho-francês e maruca em papelote com ervilhas e ovos escalfados
1u.
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1u.
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30 min
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30 min
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40min
Penne com curgete e molho de feijão
35min
Torrão de chocolate
2h
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1h 10 min
Peito de frango crocante com bulgur de coentrada
2h
Fusilli com frango no forno
35min