Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g queijo cheddar
- 50 g queijo parmesão
- 180 g bimis
- 1500 g água
- 2 ½ c. chá de sal
- 450 g massa tipo cotovelo
- 20 g azeite
- 120 g alho-francês, só a parte branca, cortada em rodelas (1 cm aprox.)
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 2 dentes de alho laminados
- 100 g espinafres
- 800 g leite
- 40 g manteiga
- 80 g farinha
- 1 pitada de pimenta
- 50 g amêndoa laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2870.6 kJ / 686.1 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 81.3 g
- Tuk
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 1333.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25min
Trouxa de abóbora e especiarias
1h
Torta de presunto e requeijão
2h 10min
Cuscuz mediterrânico
10min
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Tarte de grão com recheio de cogumelos e beterraba
45min
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40min
Esparguete com alho-francês e camarão
45min
Penne com curgete e molho de feijão
35min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30min
"Bifes" de couve-flor com puré de feijão
25min