Kompatibilní verze
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pudim de carne
- 75 g cebola cortada ao meio
- 2 dentes de alho
- 100 g aipo cortado em pedaços (2 cm)
- 100 g cenoura cortada em pedaços (2 cm)
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 600 g carne de vaca picada
- 1 ovo
- 1 c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta preta
Arroz de couve-flor, cogumelos e feijão-verde
- 200 g cebola cortada ao meio
- 20 g azeite, mais 4 c. de sopa p/ temperar
- 30 g manteiga
-
10
g caldo de carne caseiro
nebo ½ cubo de caldo de carne - 200 g água
- 300 g cogumelos Paris cortados em fatias
- 30 g mostarda
- 1 c. chá de sumo de limão
- 600 g couve-flor, só os raminhos
- 300 g feijão-verde redondo
- 1 c. sopa de vinagre de vinho tinto
- Sal q.b.
- 1 pitada de pimenta preta
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1924.8 kJ / 460.1 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 33.2 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 696.4 mg
Alternativní recepty
Esparguete com alho-francês e camarão
45 Min
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4h 10min
Cuscuz com frango, funcho e laranja
20 min
Bolo de camomila
40 Min
Esparguete à Nerano
30 min
Frango com parmesão, limão e espirais de curgete - TM5
30 min
Zoodles à Bolonhesa - TM5
Žádné hodnocení
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2 Std.
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50min
Cubinhos de frango salteados com cogumelos e molho tamari
35min
Arroz de frango
50min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 Min