Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água
- 150 g feijão-verde redondo congelado
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g azeite
- 20 g vinagre
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- ½ c. chá de sal
- 80 g abacate cortado em cubos
- 250 g feijão-manteiga, em lata escorrido
- 200 g atum em lata, em óleo escorrido
- 100 g tomate-cereja cortado ao meio
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1431.9 kJ / 342.3 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 513.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de feijão-frade e bacalhau
30min
Salada de frango, pêssego e espinafres com noz
20 min
Salada de massa de verão
30min
Cuscuz de salmão e pepino
45 min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40min
Salada fresca de verão
40min
Salada de quinoa colorida
50 min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35min
Salada de arroz e atum com molho de iogurte
30min
Salada de maçã e grão
20 min
Salada de grão, tomate e atum com vinagreta de coentros e lima
10min
Salada de quinoa com feijão-preto
20 min