
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g peito de frango cortado em pedaços
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 120 g pimento vermelho cortado em cubos
- 250 g espargos cortados em pedaços (12 espargos aprox.)
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 1000 g água
- 350 g bulgur
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 344.1 kcal / 1439.5 kJ
- Protein
- 23.5 g
- Tuk
- 7.6 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Sodík
- 630.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins proteicos de baunilha a vapor
40min
Tiras de vaca e espargos salteados
30min
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35min
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1hod.
Filetes de linguado e cuscuz de papaia e tomate
30min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30min
Espinafres com gambas
45min
Douradas em papelote com salada de cuscuz
1hod.
Salada de frango, pêssego e espinafres com noz
20min
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30min
Cuscuz de caldo-verde
20min