Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g peito de frango cortado em pedaços
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 120 g pimento vermelho cortado em cubos
- 250 g espargos cortados em pedaços (12 espargos aprox.)
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 1000 g água
- 350 g bulgur
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1439.5 kJ / 344.1 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Sodík
- 630.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55 Min
Cuscuz de salmão e pepino
45 Min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1j 30 menit
Lasanha de beringela
1h 10 min
Quadrados de melancia
7 Std.
Arroz de peixe com espinafres e limão
30 min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35 Min
Peito de frango crocante com bulgur de coentrada
2j
Caril de millet com frango
35 Min
Cuscuz carilado de frango e maçã com molho de iogurte
40 min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1h 10 min