Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g peito de frango cortado em pedaços
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 120 g pimento vermelho cortado em cubos
- 250 g espargos cortados em pedaços (12 espargos aprox.)
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 1000 g água
- 350 g bulgur
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1439.5 kJ / 344.1 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Sodík
- 630.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 λεπτ.
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45min
Menu: Papelotes de robalo com bimis e Pera a vapor com chocolate
35 Min
Espinafres com gambas
45min
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40 λεπτ.
Salada de brócolos, maçã e carne
25 Min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50 Min
Filetes de linguado e cuscuz de papaia e tomate
30 Min
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Fusilli com frango e azeitonas
50 Min
Cubinhos de frango salteados com cogumelos e molho tamari
35 Min
Salada de grão e bacalhau
1h