Zařízení & příslušenství
板豆腐蒸蛋
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
蛋3 顆
-
糖1 茶匙
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
油10 克
-
新鮮香菇 切絲2 朵
-
清酒1 大匙
-
日式醬油2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
板豆腐 擠乾水分,切塊(約1公分)200 克
-
甜豌豆8 片
-
玉米粒10 克
-
水600 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.798 g
Kalorie
595 kJ /
142 kcal
Tuk
8.013 g
Vláknina
0.654 g
Sacharidy
6.645 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
清爽料理吃一夏
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
餐桌上的保養術
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan