板豆腐蒸蛋
TM6 TM5 TM31

板豆腐蒸蛋

3.5 ( 6 hodnocení )

Suroviny

  • 3 顆 蛋
  • 1 茶匙 糖
  • 30 克 紅蘿蔔 切絲
  • 10 克 油
  • 2 朵 新鮮香菇 切絲
  • 1 大匙 清酒
  • 2 茶匙 日式醬油
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 200 克 板豆腐 ,擠乾水分,切塊(約1公分)
  • 8 片 甜豌豆
  • 10 克 玉米粒
  • 600 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
142 kcal / 595 kJ
Protein
9.798 g
Tuk
8.013 g
Sacharidy
6.645 g
Vláknina
0.654 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty