板豆腐蒸蛋

板豆腐蒸蛋

3.5 6 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 3 顆
  • 1 茶匙
  • 紅蘿蔔 切絲
    30 克
  • 10 克
  • 新鮮香菇 切絲
    2 朵
  • 清酒
    1 大匙
  • 日式醬油
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 板豆腐 擠乾水分,切塊(約1公分)
    200 克
  • 甜豌豆
    8 片
  • 玉米粒
    10 克
  • 600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.798 g
Kalorie 595 kJ / 142 kcal
Tuk 8.013 g
Vláknina 0.654 g
Sacharidy 6.645 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...