Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 顆 蛋
- 1 茶匙 糖
- 30 克 紅蘿蔔, 切絲
- 10 克 油
- 2 朵 新鮮香菇, 切絲
- 1 大匙 清酒
- 2 茶匙 日式醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- 200 克 板豆腐 ,擠乾水分,切塊(約1公分)
- 8 片 甜豌豆
- 10 克 玉米粒
- 600 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 9.798 g
- Sacharidy
- 6.645 g
- Tuk
- 8.013 g
- Vláknina
- 0.654 g