Kompatibilní verze
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meringata alle nocciole
- olio di semi di girasole q.b. per oliare
- 250 g di zucchero semolato
- 150 g di nocciole sgusciate
- 5 albumi
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
Farcitura al toffee
- 75 g di caramelle Toffee
- 1 banana (circa120 g)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Crema al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi piccoli
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Assemblare la torta
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao), in 1 blocco
- 35 g di nocciole spellate, tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1483.1 kJ / 354.5 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 35.9 g
- Tuk
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 35.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Meringa al cacao
2u. 30min
Torta alla pasta di mandorle
1 Std.
Baci di dama calabresi
1 Std.
Mattonelle con crema di ricotta
8h 50min
Torta crema e cioccolato
1 Std. 35 Min
Mousse fragole e limone
8 Std. 15 Min
Presnitz
2h
Torta ricotta e fichi
10h 30min
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Tiramisù all'ananas e fragole (vegan)
2u. 30min
Torta Red velvet
3 Std.