Kompatibilní verze
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meringata alle nocciole
- olio di semi di girasole q.b. per oliare
- 250 g di zucchero semolato
- 150 g di nocciole sgusciate
- 5 albumi
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
Farcitura al toffee
- 75 g di caramelle Toffee
- 1 banana (circa120 g)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Crema al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi piccoli
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Assemblare la torta
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao), in 1 blocco
- 35 g di nocciole spellate, tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta ricotta e fichi
10u. 30min
Bon bon al cioccolato bianco
4h
Meringata alle fragole
2u.
Éclair di primavera alla verbena
No ratings
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6u.
Dolce di biscotto e crema al formaggio
35min
Dolce al latte
5h
Torta multistrato al pan di zenzero
28h 50 min
Torta Saint Honoré
5h 50 min
Zuccotto
7 Std. 10 Min
Torta di marzapane (Simnel Cake)
3h
Torta alle 3 mousse
5 godz. 30 min