Kompatibilní verze
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meringata alle nocciole
- olio di semi di girasole q.b. per oliare
- 250 g di zucchero semolato
- 150 g di nocciole sgusciate
- 5 albumi
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
Farcitura al toffee
- 75 g di caramelle Toffee
- 1 banana (circa120 g)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Crema al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi piccoli
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Assemblare la torta
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao), in 1 blocco
- 35 g di nocciole spellate, tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30min
Cheesecake alla crema pasticcera e fragole
4h 25min
Budino ai 3 colori
8 godz.
Torta del cardinale
3h 30min
Tiramisù alle fragole e cioccolato bianco
1h 40min
Torta cupcake
40 min
Cheesecake ai mirtilli
5h
Torta di marzapane (Simnel Cake)
3h
Meringata alle fragole
2h
Brutti ma buoni di arachidi
3h 45min
Crostata alla nocciola
2h
Torta cremosa al limone
2h 30min