Geflügelleber Crème brûleé

Geflügelleber Crème brûleé

4.0 8 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 13hod.
6 Portionen

Suroviny

  • Geflügelfond
    150 g
  • Portwein rot
    200 g
  • Pökelsalz
    ½ TL
  • Geflügelleber geputzt
    60 g
  • Apfel in Würfeln (5 mm)
    100 g
  • Zucker
    1 TL
  • Schalotten
    30 g
  • Butter weich, in Stücken
    120 g
  • Sahne
    100 g
  • Cognac
    1 EL
  • Salz
    ¼ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    2 Prisen
  • Eigelb
    2
  • Wasser, heiß für das Wasserbad
  • Rohrzucker zum Bestreuen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 5 g
Kalorie 1335 kJ / 320 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...