Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Geflügelfond
- 200 g Portwein, rot
- ½ TL Pökelsalz
- 60 g Geflügelleber, geputzt
- 100 g Apfel, in Würfeln (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 30 g Schalotten
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Cognac
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Eigelb
- Wasser, heiß, für das Wasserbad
- Rohrzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1335 kJ / 320 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Champagner-Granita mit Himbeeren
13h
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4h
Koriander-Mayonnaise
10min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35 phút
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min