
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Geflügelfond
- 200 g Portwein rot
- ½ TL Pökelsalz
- 60 g Geflügelleber geputzt
- 100 g Apfel in Würfeln (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 30 g Schalotten
- 120 g Butter weich, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Cognac
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Eigelb
- Wasser, heiß für das Wasserbad
- Rohrzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 320 kcal / 1335 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Putello Tonnato
4hod.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2hod.
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2hod. 20min
Bouillabaisse
1hod.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Vitello Tonnato
48hod.