Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Geflügelfond
- 200 g Portwein, rot
- ½ TL Pökelsalz
- 60 g Geflügelleber, geputzt
- 100 g Apfel, in Würfeln (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 30 g Schalotten
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Cognac
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Eigelb
- Wasser, heiß, für das Wasserbad
- Rohrzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1335 kJ / 320 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Roastbeef-Schiffchen
6 godz.
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Vitello Tonnato
48 godz.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min