Arroz Persa con eneldo y granada

Arroz Persa con eneldo y granada

4.5 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 porción

Suroviny

  • 10 g de eneldo fresco
  • 1000 g de agua
  • 1 cdita de sal fina
  • 350 g de arroz basmati
  • 400 g de chícharos frescos
  • 1 cdita de hebra de azafrán
  • 30 g aceite vegetal
  • 200 g queso feta desmoronado
  • 50 g semillas de granada

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 13 g
Kalorie 1656 kJ / 395 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 53 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...