Kompatibilní verze
Berenjenas rellenas con aderezo de yogurt al azafrán
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stuffed Aubergine
- 3 berenjenas
- 2 pizca de sal
- 80 g de aceite de oliva
- 100 g de trigo bulgur
- 250 g de agua
- 50 g de rabos de cebolla de cambray, cortados en trozos
- 100 g de pimiento rojo, cortado en trozos
Yogurt de azafrán
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cdita de azafrán
- 1 diente de ajo
- 180 g de yogur griego
- 50 g de semillas de granada
- 30 g de piñón, tostado
- 20 g de hojas de albahaca fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taboule de coliflor
15min
Taquitos vietnamitas
30min
Bisquet vegano de pistache sin gluten
1h
Keppe de quinoa
1h
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1h
Yogur de coco (vegano) TM6
12h 25min
Albóndigas de alcachofas
2 Std.
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40min
Smoothie chai (vegano y sin gluten)
5min
Crema vegana de nuez
25min