Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
TM6 TM5

Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)

2.8 ( 4 hodnocení )

Suroviny

  • aceite vegetal para engrasar
  • 2 berenjenas (aprox. 250 g c/u)
  • 4 cdas de pasta miso (e.g. 2 cdas de pasta miso blanco, 2 cdas de miso rojo)
  • 20 g de mirin
  • 15 g de azúcar
  • 20 g de sake
  • 160 g de agua
  • 1 cdita de ajonjolí tostado para decorar

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
176 kcal / 735 kJ
Protein
3 g
Tuk
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty