
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite vegetal para engrasar
- 2 berenjenas (aprox. 250 g c/u)
- 4 cdas de pasta miso (e.g. 2 cdas de pasta miso blanco, 2 cdas de miso rojo)
- 20 g de mirin
- 15 g de azúcar
- 20 g de sake
- 160 g de agua
- 1 cdita de ajonjolí tostado para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 176 kcal / 735 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ñoquis de camote (sin gluten)
1hod. 10min
Baba ganoush de calabaza
35min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40min
Bolitas de quinoa
1hod.
Ensalada de hongos y alga wakame
45min
Baba ganoush
40min
Hamburguesas de salmón y calabacitas a la parmesana
30min
Taboule
15min
Tacos de lechuga
1hod.
Curry de pollo estilo Sri Lanka (Koththu roti)
1hod. 5min
Crema de betabel
40min
Hummus
5min