
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de rama de apio en trozos
- 80 g de zanahoria pelada y en trozos (2-3 cm)
- 1 ramita de romero fresco sólo las hojas
- 120 g de cebolla blanca en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 250 g de lentejas cocidas y escurridas (ver tip)
-
250
g de frijoles bayos cocidos escurrido
nebo 250 g de frijoles negros cocidos escurridos - 600 g de agua
- 20 g de puré de jitomate
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ cdita de sal
- 3 pizcas de pimienta negra molida
- crutones para decorar (volitelně)
- aceite de oliva para decorar
- vinagre balsámico para sazonar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 241.8 kcal / 1011.5 kJ
- Protein
- 10.3 g
- Tuk
- 10.8 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Vláknina
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 364 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de frijoles Toscana
50min
Coliflor tikka masala
30min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Curry de lentejas (dahl)
30min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13hod. 10min
Curry con verduras
1hod. 10min
Garbanzos con camote y espinacas
40min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55min