Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de rama de apio, en trozos
- 80 g de zanahoria, pelada y en trozos (2-3 cm)
- 1 ramita de romero fresco, sólo las hojas
- 120 g de cebolla blanca, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 250 g de lentejas, cocidas y escurridas (ver tip)
-
250
g de frijoles bayos cocidos, escurrido
nebo 250 g de frijoles negros cocidos, escurridos - 600 g de agua
- 20 g de puré de jitomate
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ cdita de sal
- 3 pizcas de pimienta negra molida
- crutones, para decorar
- aceite de oliva, para decorar
- vinagre balsámico, para sazonar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1011.5 kJ / 241.8 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 11.1 g
- Sodík
- 364 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bowl con falafel de lentejas y granada
2 godz. 35 min
Albóndigas de Kale sin carne
30 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Frijoles al horno con verduras
30 min
Empanadas veganas de espirulina
40min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Pay vegano de calabaza y verduras
1 godz. 20 min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 godz.
Entomatadas de tempeh
1h 5 min
Tarta de papas y champiñones
1 godz. 20 min
Falafel de chícharo
30 min
Coliflor tikka masala
30 min