
Kompatibilní verze
Estofado cremoso con pavo y hongos en cocción lenta TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en gajos (1 cm)
- 120 - 150 g de zanahorias peladas y en rebanadas (1 cm)
- 50 - 70 g de apio en rebanadas (0.5 cm)
- 50 g de vino blanco
- 800 g de pechuga de pavo, sin piel en cubos (4 cm)
- 1 ½ cdita de mostaza Dijon
- ¾ - 1 ¼ cdita de sal o al gusto
- ½ cdita de pimienta molida o al gusto
- 2 - 3 ramita de tomillo fresco
- 750 g de caldo de pollo (ver tip)
- 150 g de cubos de tocino ahumado
- 250 g hongos, frescos en cuartos
- 200 g de crema
- 10 g de fécula de maíz
- 1 ½ cdita mostaza a la antigua
- 1 cda perejil fresco chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 574 kcal / 2404 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 980 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35min
Fricasé de pollo TM6
50min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Filete a la pimienta
20min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1hod.
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Camarones en salsa de pimientos
25min
Pescado en hoja santa
30min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55min
Salsa boloñesa
35min
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Curry de pescado con arroz basmati y bollos de yogur al vapor
50min