Zařízení & příslušenství
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
Majonéza
-
115 gramů filetů z pstruha, čerstvých, bez kůže, vykostěných lososovitého nebo duhového
-
6 stroužků česneku na plátky
-
2 žloutky
-
12 plátků ančoviček v oleji
-
2 polévkové lžíce rybí omáčky
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
1 špetka černého pepře, mletého
-
55 gramů brambor uvařených
-
100 gramů slunečnicového oleje lisovaného za studena
-
sůl podle chuti
Dokončení a servis
-
480 gramů kapusty
-
kopr, čerstvý na podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12.5 g
Kalorie
1439.5 kJ /
342.8 kcal
Tuk
30.5 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
5.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mrkvový dip s fíky
2hod. 30min.
Celozrnné knedlíky s burisony
50min.
Klasický bratwurst
3hod. 30min.
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min.
Ras el hanout
5min.
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10min.
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
5min.
Kompot a lá staré časy
40min.
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1hod. 10min.
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1hod. 30min.
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Borůvkový koláč s drobenkou z quinoy (bez cukru)
50min.