Zařízení & příslušenství
香菜椰汁蝦
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
椰子油5 克
-
薑 切片10 克
-
檸檬葉4 片
-
香茅 略拍,切段1 支
-
新鮮紅辣椒 切段(約1公分)15 克
-
南瓜 切片(約0.5公分)80 克
-
椰奶100 克
-
水100 克
-
糖1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
蘆筍 切段(約4公分)80 克
-
草蝦 剪去鬚腳和腸泥300 克
-
香菜 少許
-
檸檬汁 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.6 g
Kalorie
507.8 kJ /
121.5 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘快煮餐
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan