Kompatibilní verze
Quiche s novými bramborami, jarní cibulkou a čedarem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 220 gramů hladké mouky, plus na vysypání formy a pomoučnění pracovní plochy
- 140 gramů másla, vychlazeného, na kousky, plus na vymazání
- 1 čajová lžička soli
- 1 žloutek
- 50 gramů vody
Náplň
- 200 gramů čedaru, na kousky
- 150 gramů jarní cibulky, na kousky
- 300 gramů nových brambor, oloupaných, uvařených, na plátky
- 5 vajec
- 100 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 12 kousků
- Kalorie
- 14515 kJ / 3456 kcal
- Protein
- 131 g
- Sacharidy
- 239 g
- Tuk
- 224 g
- Vláknina
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1 Std. 20 Min
Placky s bylinkovým máslem
35 Min
Placka plněná mozzarelou
50 Min
Rajčatové rolky plněné čerstvým sýrem a bazalkou
1h 45 min.
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30 Min
Placky ze čtyř druhů sýru
40 Min
Lososová skotská vejce s omáčkou z medové hořčice
1 Std.
Rajčatový kuřecí quiche s bazalkou
1 Std.
Slaný koláč Quiche Lorraine
50 Min
Alsaský koláč
1 Std.