Zařízení & příslušenství
Veganská boloňská omáčka
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
Veganská náhražka sýra
-
85 gramů kešu oříšků
-
15 gramů lahůdkového droždí
-
2 špetky česnekového prášku
-
½ čajové lžičky soli
Omáčka
-
1 konzerva fazolí kidney bean, konzervovaných scezených (hmotnost 255 gramů po scezení)
-
20 gramů olivového oleje
-
1 stroužek česneku
-
100 gramů celeru na kousky
-
150 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů cibule na osminy
-
100 gramů suchého bílého vína veganského
-
1 konzerva sekaných rajčat v plechovce (400 gramů)
-
50 gramů rajčatového protlaku
-
½ čajové lžičky mletého kmínu
-
1 čajová lžička sušeného tymiánu
-
1 čajová lžička mletého sušeného rozmarýnu
-
½ čajové lžičky papriky, mleté, sladké, uzené
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky černého mletého pepře
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
14.2 g
Kalorie
1521.1 kJ /
363.6 kcal
Tuk
15.6 g
Vláknina
10.5 g
Sacharidy
40.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Všichni jsme jedineční - Manifesto
24 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Datlový nápoj z ovesného mléka
20min.
Karibské kari
45min.
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10min.
Veganský čedar z kešu
3hod. 10min.
Špenátové knedlíky na rajčatovém ragú
1hod.
Čokoládový dort ze dvou ingrediencí
1hod.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Špenátový quiche se žampióny
35min.
Restovaná zelenina s kari a rýžovým pilafem
50min.
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min.
Polévka s bulgurem a červenou čočkou
50min.
Těstoviny se zeleninovým ragú
45min.