Veganská boloňská omáčka

4.9 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porce

Suroviny

Veganská náhražka sýra
  • 85 gramů kešu oříšků
  • 15 gramů lahůdkového droždí
  • 2 špetky česnekového prášku
  • ½ čajové lžičky soli
Omáčka
  • 1 konzerva fazolí kidney bean, konzervovaných scezených (hmotnost 255 gramů po scezení)
  • 20 gramů olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 100 gramů celeru na kousky
  • 150 gramů mrkve na kousky
  • 100 gramů cibule na osminy
  • 100 gramů suchého bílého vína veganského
  • 1 konzerva sekaných rajčat v plechovce (400 gramů)
  • 50 gramů rajčatového protlaku
  • ½ čajové lžičky mletého kmínu
  • 1 čajová lžička sušeného tymiánu
  • 1 čajová lžička mletého sušeného rozmarýnu
  • ½ čajové lžičky papriky, mleté, sladké, uzené
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky černého mletého pepře

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 14.2 g
Kalorie 1521.1 kJ / 363.6 kcal
Tuk 15.6 g
Vláknina 10.5 g
Sacharidy 40.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...