Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů čedaru
- 60 gramů červené cibule, napůl, plus na ozdobu
- 4 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje
- ½ čerstvé chilli papričky, podle chuti, bez semínek, na kousky
- 1 konzerva rajčat, loupaných
- 400 gramů zeleninového vývaru
- 1 špetka mletého kmínu
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 500 gramů kuřecích prsou, na proužky
- 60 gramů mražené kukuřice, rozmrazené, plus na ozdobu
- 1 čajová lžička limetkové šťávy
- 3 snítky čerstvého koriandru, nasekaného, plus na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 4476 kJ / 1066 kcal
- Protein
- 118 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35 Min
Polévka Tom Yum
15min
Minestrone s pancettou
25 Min
Soljanka z DDR
1h 30min
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55 min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 Min
Thajská polévka s krevetami
30 Min
Pappa al pomodoro
15min
Rychlá polévka Pho
1 Std. 20 Min
Gulášová polévka se zeleninou
1h 15min