Zařízení & příslušenství
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
140 gramů cibule napůl
-
10 gramů řepkového oleje
-
1 ½ polévkové lžíce kari
-
300 gramů vody
-
400 gramů kokosového mléka
-
1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
400 gramů brambor na kousky (1 cm)
-
150 gramů mangetoutu, hrachových cukrových lusků nakrájených našikmo na 3 kusy
-
1 konzerva konzervované bílé cizrny (400 gramů), s nálevem
-
8 snítek čerstvého koriandru jen lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10 g
Kalorie
1695 kJ /
405 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
7.3 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganská
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min.
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35min.
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min.
Extra výživná vegetariánská polévka
30min.
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45min.
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min.
Cizrnová polévka s masovými knedlíčky
45min.
Čočkovo-dýňová polévka
1hod.
Krém Saint-Germain
50min.
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min.
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min.
Dýňovo-čočková polévka
45min.