Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů cibule, napůl
- 10 gramů řepkového oleje
- 1 ½ polévkové lžíce kari
- 300 gramů vody
- 400 gramů kokosového mléka
- 1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 400 gramů brambor, na kousky (1 cm)
- 150 gramů mangetoutu, hrachových cukrových lusků, nakrájených našikmo na 3 kusy
- 1 konzerva konzervované bílé cizrny (400 gramů), s nálevem
- 8 snítek čerstvého koriandru, jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1695 kJ / 405 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 Min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Kari ze špičatého zelí
35min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Čočkovo-dýňová polévka
1h
Eintopf se zelím a kroupami
1h