Bramborovo-cizrnová polévka s kari
TM5 TM6

Bramborovo-cizrnová polévka s kari

4.8 (35 hodnocení)

Suroviny

  • 140 gramů cibule, napůl
  • 10 gramů řepkového oleje
  • 1 ½ polévkové lžíce kari
  • 300 gramů vody
  • 400 gramů kokosového mléka
  • 1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
  • 400 gramů brambor, na kousky (1 cm)
  • 150 gramů mangetoutu, hrachových cukrových lusků, nakrájených našikmo na 3 kusy
  • 1 konzerva konzervované bílé cizrny (400 gramů), s nálevem
  • 8 snítek čerstvého koriandru, jen lístky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1695 kJ / 405 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
35 g
Tuk
23 g
Vláknina
7.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty