
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů cibule napůl
- 10 gramů řepkového oleje
- 1 ½ polévkové lžíce kari
- 300 gramů vody
- 400 gramů kokosového mléka
- 1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 400 gramů brambor na kousky (1 cm)
- 150 gramů mangetoutu, hrachových cukrových lusků nakrájených našikmo na 3 kusy
- 1 konzerva konzervované bílé cizrny (400 gramů), s nálevem
- 8 snítek čerstvého koriandru jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 405 kcal / 1695 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
1hod. 5min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Zeleninové kari s rýží
1hod.
Karibské kari
45min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min
Čočkovo-dýňová polévka
1hod.
Čočková polévka s rajčaty
2hod. 5min