Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Strudelteig
- 370 g Mehl
- 1 Ei
- 40 g Sonnenblumenöl
- 120 g Wasser, lauwarm
- 10 g Essig,
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Blattspinat, frisch
- 500 g Wasser
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 600 g Süßkartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Pinienkerne
- 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Garam Masala
- 100 g Quark,
- 60 g Milch,
- Mehl zum Bearbeiten
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3316 kJ / 792 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 108 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 11.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süßkartoffel-Spinat-Curry mit Blumenkohlreis
40 Min
Kürbis-Cannelloni
1 Std. 10 Min
Kürbis-Möhren-Gratin
50 min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 Min
Käse-Wraps mit Möhren-Mandel-Salsa
30 min
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1h 20min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 godz.
Süßkartoffel-Pancakes mit Chili-Salsa
40 Min
Bohnen-Strudel
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Flammkuchen
40 Min
Möhren-Mais-Fritters
35 Min
Kichererbsenbällchen mit Süßkartoffelpüree (vegan)
45 min