
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Strudelteig
- 370 g Mehl
- 1 Ei
- 40 g Sonnenblumenöl
- 120 g Wasser lauwarm
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Blattspinat, frisch
- 500 g Wasser
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 600 g Süßkartoffeln in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Pinienkerne
- 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Garam Masala
- 100 g Quark
- 60 g Milch
- Mehl zum Bearbeiten
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 792 kcal / 3316 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 108 g
- Vláknina
- 11.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1hod. 20min
Süßkartoffel-Pancakes mit Chili-Salsa
40min
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2hod. 20min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35min
Kürbis-Möhren-Gratin
50min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2hod. 50min
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30min
Zucchinibowl mit Tofu
40min
Süßkartoffel-Spinat-Curry mit Blumenkohlreis
40min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1hod.
Kürbis-Cannelloni
1hod. 10min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1hod. 45min