Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 150 g Mehl
- 70 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag
- 2 Paprika, rot (à ca. 250 g), siehe Tipp
- 3 TL Paniermehl
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 10 g Olivenöl
- 250 g Ricotta
- 120 g Erbsen, TK
- 4 Eier
- 10 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 50 g Pinienkerne
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Crème fraîche
- ½ TL Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1592 kJ / 380 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 godz.
Paprika-Feta-Tarte
1 godz.
Spinattarte
1h 20min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40min
Französische Zucchini-Tarte
2 godz.
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 godz. 30 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1 godz. 10 min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Tarte provençale
1 godz. 40 min
Porree-Feta-Tarte
2 godz.
Kürbis-Feta-Quiche
45min