Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 Stängel Koriander, abgezupft
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 30 g Milch
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Limettenschale, Bio, fein abgerieben
- 1 rote Chilischote, frisch, in Ringen
- 400 g Möhren, in Stücken
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 280 g), abgetropft
- 50 g Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 2 TL Garam Masala
- 2 TL Kreuzkümmelsamen
- 130 g Kichererbsenmehl
- 8 EL neutrales Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1683 kJ / 401 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 Min
Süßkartoffel-Pancakes mit Chili-Salsa
40min
Kichererbsen-Nocken
50 min
Blumenkohl-Puffer
30 Min
Gemüse-Crumble
1h
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1 godz. 40 min
Quinoa-Pizza-Happen
1h 30min
Gemüse-Tofu-Pastetchen mit Koriander-Joghurt-Sauce
1 Std. 10 Min
Vegetarische persische Bohnenpatties
1 godz. 40 min
Mexikanischer Chili-Mais-Auflauf mit Polentakruste
1h
Reissalat
1h 30min
Avocado-Linsen-Bratlinge mit Sour Cream
1 Std. 10 Min