Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de azúcar
- 80 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 40 g de pasas sin semillas
- 150 g de cerezas confitadas en mitades
- 25 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de jengibre en polvo
- 25 g de harina de fuerza
- 100 g de almendras laminadas
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 467 kJ / 112 kcal
- Protein
- 1.46 g
- Sacharidy
- 9.78 g
- Tuk
- 7.42 g
- Vláknina
- 1.37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Tarta de manzana
1h
Bizcocho de manzana
1h
Bizcocho veteado
2h
Carbayones
1h 25min
Mierensinas
1h 10min
Vallobinas
55min
Merengue de chocolate
2 godz. 25 min
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30 min
Profiteroles
2h