Kompatibilní verze
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 gramů vody
- 800 gramů uzeného hovězího jazyka
- ½ čajové lžičky soli
- 10 kusů černého pepře, celého
- 2 cibule
- 3 bobkové listy
- 2 polévkové lžíce vepřového sádla
- 100 gramů mrkve
- 50 gramů mandlí
- 4 šalotky, na čtvrtky
- 50 gramů rozinek
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře
- 100 gramů portského vína
- 50 gramů másla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3804.8 kJ / 906 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 68.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10min
Žampiónová krémová polévka
20min
Bramboráky se zelím a slaninou
20min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min
Lišková polévka
1h 40min
Kuřecí závitky s bramborami
1h 20min
Huspenina
2h 25min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min
Hovězí na pivu
1h 45min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Keine Bewertungen