Zařízení & příslušenství
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 50min.
4 porce
Suroviny
-
1500 gramů vody
-
800 gramů uzeného hovězího jazyka
-
½ čajové lžičky soli
-
10 kusů černého pepře, celého
-
2 cibule
-
3 bobkové listy
-
2 polévkové lžíce vepřového sádla
-
100 gramů mrkve
-
50 gramů mandlí
-
4 šalotky na čtvrtky
-
50 gramů rozinek
-
2 - 3 špetky mletého černého pepře
-
100 gramů portského vína
-
50 gramů másla
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
43 g
Kalorie
3804.8 kJ /
906 kcal
Tuk
68.5 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
24.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
První republika
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Friday night
6 min
Chlupaté knedlíky
1 godz. 5 min
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1 godz. 30 min
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2 godz. 45 min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 min
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1 godz. 10 min
Sicilský krevetový salát
40 min
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 30 min
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
2 godz.
Šunkovo-sýrový svítek
35 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Hrášková kaše
13 min