Zařízení & příslušenství
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 50min.
4 porce
Suroviny
-
1500 gramů vody
-
800 gramů uzeného hovězího jazyka
-
½ čajové lžičky soli
-
10 kusů černého pepře, celého
-
2 cibule
-
3 bobkové listy
-
2 polévkové lžíce vepřového sádla
-
100 gramů mrkve
-
50 gramů mandlí
-
4 šalotky na čtvrtky
-
50 gramů rozinek
-
2 - 3 špetky mletého černého pepře
-
100 gramů portského vína
-
50 gramů másla
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
43 g
Kalorie
3804.8 kJ /
906 kcal
Tuk
68.5 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
24.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
První republika
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lékořicový likér
1hod. 30min.
Mrkvový dip s fíky
2hod. 30min.
Vejce se žampiónovou náplní
40min.
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min.
Mandlovo-mátové pesto
20min.
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Žádné hodnocení
Cibule plněné šunkou
1hod.
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min.
Klobása s kari rajčatovou salsou (Currywurst)
15min.
Bigos
1hod. 30min.
Dršťková polévka
1hod.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min.