Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů cukety
- 100 gramů mrkve, oloupané
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 25 gramů másla
- 75 gramů bílého vína
- 10 gramů citrónové šťávy
- 2 plátky citrónové kůry (2-3 cm)
- 2 snítky čerstvého tymiánu, jen lístky
- 1 bobkový list, sušený
- 4 filety z bílé ryby, bez kůže, bez kostí (např. treska, cca 100 gramové filety)
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 500 gramů vody, vařící
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 805 kJ / 193 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 11.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 Min
Čočkoví ptáčci na špagetovém lůžku
1h 5 min.
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50 Min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 Min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40 Min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30 Min
Smoothie s exotickým ovocem a chia semínky
5 min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 Min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 Min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1 Std.
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1h 10min