Dušená treska s tymiánem a citrónem

Dušená treska s tymiánem a citrónem

4.4 12 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce

Suroviny

  • 200 gramů cukety
  • 100 gramů mrkve oloupané
  • 1 stroužek česneku
  • 20 gramů olivového oleje
  • 25 gramů másla
  • 75 gramů bílého vína
  • 10 gramů citrónové šťávy
  • 2 plátky citrónové kůry (2-3 cm)
  • 2 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
  • 1 bobkový list, sušený
  • 4 filety z bílé ryby, bez kůže bez kostí (např. treska, cca 100 gramové filety)
  • 1 špetka mořské soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 500 gramů vody vařící

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 19.6 g
Kalorie 805 kJ / 193 kcal
Tuk 11.2 g
Sacharidy 3.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...