Dušená treska s tymiánem a citrónem
TM5 TM6

Dušená treska s tymiánem a citrónem

4.2 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 200 gramů cukety
  • 100 gramů mrkve, oloupané
  • 1 stroužek česneku
  • 20 gramů olivového oleje
  • 25 gramů másla
  • 75 gramů bílého vína
  • 10 gramů citrónové šťávy
  • 2 plátky citrónové kůry (2-3 cm)
  • 2 snítky čerstvého tymiánu, jen lístky
  • 1 bobkový list, sušený
  • 4 filety z bílé ryby, bez kůže, bez kostí (např. treska, cca 100 gramové filety)
  • 1 špetka mořské soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 500 gramů vody, vařící

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
805 kJ / 193 kcal
Protein
19.6 g
Sacharidy
3.5 g
Tuk
11.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty