
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů cukety
- 100 gramů mrkve oloupané
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 25 gramů másla
- 75 gramů bílého vína
- 10 gramů citrónové šťávy
- 2 plátky citrónové kůry (2-3 cm)
- 2 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
- 1 bobkový list, sušený
- 4 filety z bílé ryby, bez kůže bez kostí (např. treska, cca 100 gramové filety)
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 500 gramů vody vařící
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 193 kcal / 805 kJ
- Protein
- 19.6 g
- Tuk
- 11.2 g
- Sacharidy
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Treska s kroupotem
50min
Rajčatový vývar
3hod. 15min
Kuřecí paličky v omáčce z červené papriky a kuskus s cuketou a sýrem feta
55min
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45min
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1hod. 10min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1hod. 5min
Sicilský krevetový salát
40min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min