Zařízení & příslušenství
Dušená treska s tymiánem a citrónem
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů cukety
-
100 gramů mrkve oloupané
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
25 gramů másla
-
75 gramů bílého vína
-
10 gramů citrónové šťávy
-
2 plátky citrónové kůry (2-3 cm)
-
2 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
1 bobkový list, sušený
-
4 filety z bílé ryby, bez kůže bez kostí (např. treska, cca 100 gramové filety)
-
1 špetka mořské soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
500 gramů vody vařící
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
19.6 g
Kalorie
805 kJ /
193 kcal
Tuk
11.2 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Světové Velikonoce
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min.
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min.
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min.
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1hod. 5min.
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min.
Losos se špenátem a divokou rýží
1hod. 15min.
Kuřecí kuličky v rajčatové omáčce se špagetami
1hod.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Krůtí závitky
1hod. 45min.
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min.