Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 gramů zázvoru, čerstvého
- 2 stroužky česneku
- 90 gramů cibule, napůl
- 1 pórek, na kousky
- 2 špetky mletého kajenského pepře
- 20 gramů oleje
- 800 gramů vody
- 1 kostka zeleninového bujónu
- 1 stonek citrónové trávy, čerstvé, napůl
- 1 polévková lžíce limetkové šťávy
- 100 gramů malých krevet, loupaných, mražených
- 150 gramů bílých žampiónů, čerstvých, na plátky
- 80 gramů skleněných nudlí
- 3 snítky čerstvého koriandru, nasekaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 680 kJ / 163 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krevetová polévka s batáty
45min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15min
Polévka Tom Yum
15 Min
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25min
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Chřestový salát s mangem
35min
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Rychlá polévka Pho
1h 20min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min