Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- máslo, na vymazání
- 500 gramů směsi zeleniny, uvařené, vychladlé, na kousky (viz Tip)
- 110 gramů parmazánu, na kousky
- 250 gramů mléka
- 20 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého muškátového květu
- 3 žloutky (viz Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1h
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1h
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1h 30min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45min
Rajčatová bešamelová omáčka (omáčka Aurora)
15min
Pomalu vařené fazole haricot
14 Std. 40 Min
Pomalu vařená kuřecí stehna s omáčkou z červených paprik s rýží
4u. 45min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1h 35min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20min
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20min
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1 Std. 25 Min
Péřové bramborové knedlíky
1 Std. 10 Min