Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 diente de ajo
- 35 g de alcaparras
- 200 g de aceitunas verdes sin hueso
- 1 lata de filetes de anchoa en aceite (50 g)
- 1 cucharada de orégano seco
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada (volitelně)
- 1 lámina de masa de hojaldre de aprox. 30x40 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 279 kJ / 67 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Cremoso de ibérico
5 min
Dumplings de pan con parmesano y tomates secos
1 godz.
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 godz. 15 min
Roscón con mousse de salmón y langostinos
3 Std.
Tosta de caponata de manzana con sardinillas
45min
Pintxo Donosti
15 min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15 min
Tartaletas de manzana y gorgonzola
45min
Sándwiches de sobrasada y miel con queso y espinacas
10 min
Paté de alcachofas y tomate seco
5 min
Tosta de tomates secos y atún
10 min