Palmeras con tapenade

Palmeras con tapenade

4.3 21 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
20 unidades

Suroviny

  • 60 g de aceitunas negras sin hueso
  • 1 diente de ajo
  • 35 g de alcaparras
  • 200 g de aceitunas verdes sin hueso
  • 1 lata de filetes de anchoa en aceite (50 g)
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada (volitelně)
  • 1 lámina de masa de hojaldre de aprox. 30x40 cm

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Protein 0.9 g
Kalorie 279 kJ / 67 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 2.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...