Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de zanahoria en juliana
- 70 g de tallos de apio en rodajas
- 4 filetes de trucha con piel salpimentados
- 1 cucharadita de albahaca seca
- 60 g de cebolleta (corte el tallo verde en aros)
- 80 g de vino blanco
- 20 g de zumo de limón
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de zanahoria cortadas en juliana
- 50 g de tallos de apio cortados en rodajas
- 20 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1h
Corvina con ratatouille
45 min
Papillote de pollo con uvas
40 Min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 min
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45 min
Salmón en piriñaca
35min
Dorada a la veneciana
55 min