
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biryani
- 2 piernas de cordero lechal con hueso (aprox. 900 g)
- 250 g de yogur natural
- 60 g de mantequilla clarificada (Ghee), ver receta básica
- 15 g de jengibre fresco
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 230 g de pimiento verde en juliana fina
- 2 cucharadas de semillas de cilantro molidas
- ½ cucharadita de semillas de cardamomo
- 45 g de coco rallado
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de canela molida
- 2 - 3 clavos enteros
Arroz
- 30 g de aceite de girasol
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 1 cucharadita de semillas de cardamomo
- 1 cucharadita de sal
- 4 clavos enteros
- 1000 g de agua
- 350 g de arroz basmati
- 1 - 2 cucharadas de cilantro fresco para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 614 kcal / 2567 kJ
- Protein
- 24.7 g
- Tuk
- 35.1 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Brochetas de ternera marinadas (Satay) - Indonesia
2hod. 30min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (HESTAN CUE)
2hod. 25min
Vindaloo de cordero - India
1hod. 40min
Pollo caramelizado con sésamo - Malasia
1hod. 25min
Pollo tikka masala
30min
Cordero garam masala con arroz basmati
50min
Pollo korma (India)
50min
Pollo en salsa de yogur - India
35min
Arroz kashmiri - India
30min
Naan indio
1hod. 40min