Pan etíope (Injera)

Pan etíope (Injera)

4.6 8 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 49hod.
8 unidades

Suroviny

  • de harina de teff
    300 g
  • de agua mineral (ver sugerencia)
    800 g
  • de levadura de panadería deshidratada
    1 pellizco
  • de sal
    2 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 114.8 kcal / 480.1 kJ
Protein 4.1 g
Tuk 0.8 g
Sacharidy 22.9 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sodík 40.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...