![Pan etíope (Injera) Pan etíope (Injera)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24ec1781-4184-4f15-9188-5b1c7f0add9d/Derivates/becc9b5c-b534-4a28-bb24-2eadba9aed89.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de harina de teff
- 800 g de agua mineral (ver sugerencia)
- 1 pellizco de levadura de panadería deshidratada
- 2 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 480.1 kJ / 114.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 22.9 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 40.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacos de lechuga con pollo asiático
30 Min
Khao nom kok (Minitortitas dulces con leche de coco) - Laos
35min
Curry en polvo etíope (Berbere)
5 Min
Pan de semillas rico en proteínas
9 Std.
Granola de coco y almendra
45min
Crackers de arándanos y coco
2 Std. 15 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Curry vietnamita de pescado
45min
Muhammara
1 Std. 10 Min
Pan payés con masa madre
16h
Pan gallego con masa madre
15h 30min