Pan etíope (Injera)

Pan etíope (Injera)

4.6 8 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 49hod.
8 unidades

Suroviny

  • 300 g de harina de teff
  • 800 g de agua mineral (ver sugerencia)
  • 1 pellizco de levadura de panadería deshidratada
  • 2 pellizcos de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 40.6 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 480.1 kJ / 114.8 kcal
Tuk 0.8 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 22.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...