Pan etíope (Injera)
TM6 TM5 TM31

Pan etíope (Injera)

4.6 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 300 g de harina de teff
  • 800 g de agua mineral (ver sugerencia)
  • 1 pellizco de levadura de panadería deshidratada
  • 2 pellizcos de sal

Nutriční hodnoty
na 1 unidad
Kalorie
480.1 kJ / 114.8 kcal
Protein
4.1 g
Sacharidy
22.9 g
Tuk
0.8 g
Nasycený tuk
0.1 g
Vláknina
2.5 g
Sodík
40.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty