Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 15 g de menta fresca (solo las hojas), y algo más para espolvorear
- 10 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo) (volitelně)
- 500 g de tomates (en cuartos y sin semillas)
- 250 g de cebolletas en cuartos
- 80 g de zumo de limón
- 50 g de bulgur
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20min
Curry de gambas
30min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Curry verde tailandés de pollo (Kaeng khiao waan) - Tailandia
45min
Garam masala - Subcontinente indio
5 Min
Curry indio de verduras
40min
Chutney de mango - India
1 Std. 10 Min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10 min
Arroz kashmiri - India
30min
Ensalada tabulé
1 godz. 20 min