Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de dientes de ajo
- 20 g de jengibre fresco en trozos
- 1 - 2 chiles verdes frescos (sin pedúnculo ni semillas)
- 20 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- 1 ½ cucharadas de semillas de cilantro
- 10 g de lemon grass fresco
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 558 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 Std. 40 Min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass
1 Std. 20 Min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10min
Curry verde tailandés de pollo (Kaeng khiao waan) - Tailandia
45 min
Curry massaman (Ternera al curry rojo)
45 min
Curry indio de verduras
40 min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55min
Sopa de pollo y leche de coco (Tom kha kai) - Tailandia
45 min
Sopa agridulce de langostinos (Tom Yum Goong) - Tailandia
25min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30 min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 Std. 20 Min