
Kompatibilní verze
Carpaccio de pez espada marinado con ensalada de rabanitos y pepino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pez espada marinado
- 800 - 1000 g de pez espada en una pieza (de ¼ de la rodaja) previamente congelado y descongelado
- 250 g de azúcar moreno
- 200 g de sal gorda
- 10 g de jengibre fresco
- 1 chile rojo fresco sin semillas
- 4 tiras de piel de lima
- 1 cucharadita de granos de pimienta variada (negra, blanca, rosa, jamaica y sichuan)
Ensalada de rabanitos y pepino
- ½ - 1 chile rojo fresco sin semillas
- 3 - 4 rabanitos (aprox. 80 g)
- 50 g de cebolla roja
- 100 g de pepino
- 40 g de aceite de oliva
- 20 g de zumo de lima
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de alcaparras
Montaje y terminación
- 1 bolsa de brotes germinados (de rabanitos, lombarda o remolacha)
- Nutriční hodnoty
- na 1 raciones
- Kalorie
- 242 kcal / 1013 kJ
- Protein
- 27.7 g
- Tuk
- 13.2 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aceite con tomates secos, romero y tomillo
15min
Tomates con cebolla marinados
25hod.
Salsa picante de cebolleta y cilantro
5min
Tiramisú de caramelo TM6
4hod. 50min
Bittertonic
10min
Trifle de uvas y cava
4hod. 30min
Medallones de merluza con remolacha y ensalada de rúcula
1hod. 35min
Cóctel de martini con rooibos especiado
1hod. 30min
Solomillo de ternera con boletus y rebozuelos al ron
40min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Crêpes con pera y chocolate
1hod. 30min
Buñuelos vieneses (sin gluten y sin lactosa)
1hod.