![Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ec996325-0e6e-4cc0-a895-e4f263d9a93a/Derivates/9fcdc3b4-5b6a-4bfc-a106-7e913ca67215.jpg)
Kompatibilní verze
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de lomo de salmón fresco sin espinas (2 piezas de 500 g previamente congeladas y descongeladas)
- 2 cucharadas de granos de pimienta variada
- 5 ramitas de eneldo fresco
- 30 g de vodka
- 150 g de azúcar
- 150 g de sal gorda
- 50 g de sal en escamas ahumada
Salsa de mostaza y eneldo
- 100 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de mostaza de Dijon
- 2 cucharadas de azúcar moreno
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco picado
- 20 g de vodka
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 977 kJ / 233 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 77.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 dk
Ensalada de magret de pato con vinagreta de balsámico y arándanos (Al vacío)
1hod. 35min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Boletus confitados
30 Min
Parmentier de batata y pato confitado
50 Min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min
Lubina con salsa de trufa
40 分钟
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 分钟
Chutney de higos y bastones de ibérico
1 Std. 30 Min
Blinis con tartar de salmón
1小时 20 分钟
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 Std.
Tartar thai de salmón
45 分钟