Kompatibilní verze
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de lomo de salmón fresco sin espinas (2 piezas de 500 g previamente congeladas y descongeladas)
- 2 cucharadas de granos de pimienta variada
- 5 ramitas de eneldo fresco
- 30 g de vodka
- 150 g de azúcar
- 150 g de sal gorda
- 50 g de sal en escamas ahumada
Salsa de mostaza y eneldo
- 100 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de mostaza de Dijon
- 2 cucharadas de azúcar moreno
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco picado
- 20 g de vodka
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 977 kJ / 233 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 77.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Ceviche de corvina
2 godz. 40 min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 min
Bogavante en salsa Newburg
1h 15min
Salmón en escabeche con caramelo de aceituna
72h 30min
Tiradito de lubina
15min
Terrina de salmón con mango
3h 20min
Boletus confitados
30 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Salmón marinado con remolacha
48 Std.
Vieiras gratinadas con champiñones
45 min