Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di mandorle pelate
- 40 g di prugne secche denocciolate
- 60 g di albicocche secche denocciolate
- 8 fettine di lonza di maiale (da 60 g circa ciascuna)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di speck (80 g circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di Marsala
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min
Involtini di manzo con salsa ai frutti rossi (per 2 persone)
30 min
Maltagliati in crema di carote e speck
40min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40min
Rotolini di tacchino
1u.
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35min
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1 godz. 30 min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1u.
Involtini di pollo all'arancia
1 godz. 30 min