Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 150 g di Provolone affumicato a pezzi
- 3 uova
- 100 g di ricotta fresca, scolata
- 50 g di pangrattato
- 50 g di latte
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 8 fiori di zucca, puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1242.4 kJ / 296.8 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 210.5 mg
Alternativní recepty
Brisèe ratatouille
1h 30min
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1h
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10min
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Quiche salmone e rucola
1h 40 min
Crostini di polenta con tonno affumicato
1h
Torta di asparagi
1h 10min
Mini pasqualine
1h 30min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Crostata salata di spinaci
1h
Quiche di spinaci e speck
2h