Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 150 g di Provolone affumicato a pezzi
- 3 uova
- 100 g di ricotta fresca, scolata
- 50 g di pangrattato
- 50 g di latte
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 8 fiori di zucca, puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1242.4 kJ / 296.8 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 210.5 mg
Alternativní recepty
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Mini pasqualine
1 Std. 30 Min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 Std. 25 Min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 Std. 30 Min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Mini quiche al radicchio
1 Std. 10 Min
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Quiche salmone e rucola
1h 40min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40min