Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos

Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos

4.2 13 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 15min
6 raciones

Suroviny

Erizos (oricios)
  • erizos de mar frescos
    6
    1 lata pequeña de caviar de oricios
Perlas con plancton
  • de caldo de pescado
    350 g
  • de perlas de sagú (perlas de tapioca)
    30 g
  • de plancton
    ½ - 1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    5 - 10 g
Crema de apio nabo
  • de puerro en rodajas
    150 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de apio nabo cortado en dados de 2 cm
    600 g
  • de agua
    700 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    2 pellizcos
Montaje y presentación
  • de sal en escamas
    1 pellizco
  • de aceite de oliva
    5 - 10 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 135 kcal / 567 kJ
Protein 3.7 g
Tuk 10.3 g
Sacharidy 7.2 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sodík 398.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...