Kompatibilní verze
Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Erizos (oricios)
-
6
erizos de mar frescos
nebo 1 lata pequeña de caviar de oricios
Perlas con plancton
- 350 g de caldo de pescado
- 30 g de perlas de sagú (perlas de tapioca)
- ½ - 1 cucharadita de plancton
- 5 - 10 g de aceite de oliva
Crema de apio nabo
- 150 g de puerro en rodajas
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de apio nabo cortado en dados de 2 cm
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
Montaje y presentación
- 1 pellizco de sal en escamas
- 5 - 10 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 398.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min
Crema de apio
40min
Crema de calabaza con curry
35min
Crema de hinojo
30min
Crema de chirivía y manzana
30min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45min
Sopa de manzana y apio
45min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45min
Vichyssoise de apio
40min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min
Sopa de coliflor al curry
40min