Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 2 dientes de ajo
- 50 g de apio en trozos
- 75 g de bulbo de hinojo en trozos
- 1 cucharadita de semillas de hinojo
- 320 g de batata en trozos (aprox. 2 cm)
- 50 g de batata en rodajas muy finas
- 100 g de vino blanco seco
- sal
- pimienta molida
- aceite de oliva
- 2 pellizcos de curry en polvo
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
-
200
g de crème fraîche (reserve 1 cucharada para decorar)
nebo 200 g de nata (35% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 806.1 kJ / 192.7 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 497.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 min
Sopa de zanahoria, naranja y jengibre (La soupe des amoureux)
25 min
Crema de guisantes
30 min
Crema de coliflor, jengibre y cúrcuma
45 min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1h
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema de calabaza y manzanas al curry
40 min
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 min
Crema de calabaza con raviolis
35 min
Crema de calabaza y jengibre con anacardos
35 min
Crema de batatas con leche de coco
40 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min