Cheesecake z tofu (bez laktózy)

Cheesecake z tofu (bez laktózy)

4.7 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 40min.
8 porcí

Suroviny

Těsto
  • 180 gramů hladké mouky
  • 85 gramů mandlového másla
  • 30 gramů moučkového cukru
  • 1 vejce
  • 1 špetka soli
Náplň
  • 80 - 100 gramů džemu z červeného bobulového ovoce (např. lesní ovoce, maliny, rybíz, jahody)
  • 5 gramů agaru
  • 50 gramů vody
  • 400 gramů tofu na kousky
  • 4 vejce
  • 65 gramů mandlového másla
  • 150 - 180 gramů agávového sirupu
    150 - 180 gramů medu
  • 1 čajová lžička přírodního mandlového extraktu (volitelně)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 15.9 g
Kalorie 1603 kJ / 382.9 kcal
Tuk 16.1 g
Vláknina 3.1 g
Sacharidy 44.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...