
Kompatibilní verze
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 800 gramů brambor, moučných, oloupaných, na 3–4 cm kousky
- 4 polévkové lžíce olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 200 gramů crème fraîche
- 100 - 150 gramů uzeného lososa, plátky, nakrájené na proužky (cca 0,5 cm x 3 cm)
- 50 gramů kaviáru
- 10 gramů čerstvého kopru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 244.7 mg
Alternativní recepty
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 min
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1h 40min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 phút
Bramborovo-lososové karbanátky s brokolicí a avokádový salát
45 phút
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Žádné hodnocení
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Žádné hodnocení
Smažené tvarohové nočky s marinovanými švestkami
40 phút
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40 phút
Hovězí kofty s fetou
1h 20 phút
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Mini cheesecaky s jahodami
50min
Masové kuličky s fetou
35min