Zařízení & příslušenství
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 40min.
16 porcí
Suroviny
-
600 gramů vody
-
800 gramů brambor, moučných oloupaných, na 3–4 cm kousky
-
4 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
200 gramů crème fraîche
-
100 - 150 gramů uzeného lososa plátky, nakrájené na proužky (cca 0,5 cm x 3 cm)
-
50 gramů kaviáru
-
10 gramů čerstvého kopru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
244.7 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
453.7 kJ /
108.4 kcal
Tuk
6.7 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Švédský stůl na Silvestra
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chlupatá kokosová monstra
9hod. 30min.
Mražené jogurtové kousky s jahodami (TM6)
6hod. 10min.
Polévka ze žluté čočky s masovými kuličkami a dezert Solero
40min.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Tuňákové kuličky
30min.
Marcipánovo-makové cupcaky
2hod. 20min.
Lososové muffiny s koprem
45min.
Banánový dort s vaječným likérem
11hod. 40min.
Ovocný koláč z banánové mouky
45min.
Avokádo plněné tuňákem
10min.
Malinová šarlota
3hod.
Čočkové stew s pancettou
1hod.