Zařízení & příslušenství
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 40min.
16 porcí
Suroviny
-
600 gramů vody
-
800 gramů brambor, moučných oloupaných, na 3–4 cm kousky
-
4 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
200 gramů crème fraîche
-
100 - 150 gramů uzeného lososa plátky, nakrájené na proužky (cca 0,5 cm x 3 cm)
-
50 gramů kaviáru
-
10 gramů čerstvého kopru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
244.7 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
453.7 kJ /
108.4 kcal
Tuk
6.7 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Švédský stůl na Silvestra
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Polévka ze žluté čočky s masovými kuličkami a dezert Solero
40min.
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30min.
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1hod.
Chřestový salát s mangem
35min.
Holandská omáčka
15min.
Špenátová roláda s uzeným lososem
50min.
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2hod. 30min.
Bílá klobása ve skle
1hod. 20min.
Char siu marináda
10min.
Salsa verde kuskus s kuřecími řízečky
55min.
Pórkový quiche se šunkou a sýrem
1hod. 20min.
Cizrnové kuličky s dýní
25min.