Zařízení & příslušenství
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 40min.
16 porcí
Suroviny
-
600 gramů vody
-
800 gramů brambor, moučných oloupaných, na 3–4 cm kousky
-
4 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
200 gramů crème fraîche
-
100 - 150 gramů uzeného lososa plátky, nakrájené na proužky (cca 0,5 cm x 3 cm)
-
50 gramů kaviáru
-
10 gramů čerstvého kopru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
244.7 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
453.7 kJ /
108.4 kcal
Tuk
6.7 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Švédský stůl na Silvestra
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Květáková pizza s klobáskou
1hod. 20min.
Zelený dort s citrónovou polevou
4hod. 30min.
Houbové burgery
2hod. 5min.
Croquembouche s pomerančovým krémem a čokoládou
10hod.
Turecké rohlíčky Poca
2hod. 10min.
Placky ze čtyř druhů sýru
40min.
Houbové muffiny
40min.
Fougasse se sýrem
2hod. 35min.
Olivová tapenáda
5min.
Kaštanová krémová polévka
1hod. 10min.
Vánoční stromek s goudou a chilli - 2021
1hod. 50min.
Holandská omáčka
15min.