
Zařízení & příslušenství
Fazole s vepřovým masem a klobásou
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
50 gramů olivového oleje
-
300 gramů vepřového masa, bez kosti např. ramínka, na kostky (3 x 3 cm)
-
sůl dle chuti
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
300 gramů klobásy na kolečka
-
350 gramů sekaných rajčat v plechovce sterilovaných
-
450 gramů bílých fazolí, velkých sterilovaných
-
200 gramů vody
-
1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
1 čajová lžička červené papriky sladké nebo pálivé
-
1 čajová lžička provensálského koření
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
757 kcal /
3170 kJ
Protein
44.8 g
Tuk
42.7 g
Sacharidy
41.2 g
Vláknina
15 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1hod. 35min
Hovězí na pivu
1hod. 45min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min
Roštěnky s bramborami
1hod. 20min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Novoroční bramborový guláš
1hod. 5min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Katův šleh
35min
Bramborový guláš s párkem
40min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.