Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů olivového oleje
- 300 gramů vepřového masa, bez kosti, např. ramínka, na kostky (3 x 3 cm)
- sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 300 gramů klobásy, na kolečka
- 350 gramů sekaných rajčat v plechovce, sterilovaných
- 450 gramů bílých fazolí, velkých, sterilovaných
- 200 gramů vody
-
1
kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, masové - 1 čajová lžička červené papriky, sladké nebo pálivé
- 1 čajová lžička provensálského koření
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3170 kJ / 757 kcal
- Protein
- 44.8 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 42.7 g
- Vláknina
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Bramborový guláš
1h 10min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1h
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1h
Fazolový guláš s klobásou
11h 25min
Katův šleh
35min
Novoroční bramborový guláš
1h 5min
Bramborový guláš s párkem
40min
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h