Zařízení & příslušenství
Fazole s vepřovým masem a klobásou
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
50 gramů olivového oleje
-
300 gramů vepřového masa, bez kosti např. ramínka, na kostky (3 x 3 cm)
-
sůl dle chuti
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
300 gramů klobásy na kolečka
-
350 gramů sekaných rajčat v plechovce sterilovaných
-
450 gramů bílé fazole, velké sterilovaných
-
200 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, masové1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
1 čajová lžička červené papriky sladké nebo pálivé
-
1 čajová lžička provensálského koření
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
44.8 g
Kalorie
3170 kJ /
757 kcal
Tuk
42.7 g
Vláknina
15 g
Sacharidy
41.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1hod. 20min.
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1hod.
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min.
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min.
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min.
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min.
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1hod. 50min.
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.
Katův šleh
35min.