Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliolini
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 uova (circa 60 g l'una)
- 70 g di acqua
- 400 g di farina di grano duro + q.b.
Sugo al prosciutto
- 12 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 peperoncino rosso piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di prosciutto crudo a listarelle (altezza 5 mm)
Terminare la preparazione
- 80 g di burro morbido a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2581 kJ / 617 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 33.4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Penne alla puttanesca
35min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Sugo alla puttanesca
45 min
Strangozzi alla nonna Sabina
2 Std. 5 Min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Rigatoni affumicati
25 Min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min