Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliolini
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 uova (circa 60 g l'una)
- 70 g di acqua
- 400 g di farina di grano duro + q.b.
Sugo al prosciutto
- 12 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 peperoncino rosso piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di prosciutto crudo a listarelle (altezza 5 mm)
Terminare la preparazione
- 80 g di burro morbido a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2581 kJ / 617 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 33.4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Penne all'arrabbiata
20min
Rigatoni affumicati
25 min
Penne alla puttanesca
35 min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Spaghetti con sugo sfizioso
20min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.
Mezze maniche affumicate
25 min