Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliolini
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 uova (circa 60 g l'una)
- 70 g di acqua
- 400 g di farina di grano duro + q.b.
Sugo al prosciutto
- 12 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 peperoncino rosso piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di prosciutto crudo a listarelle (altezza 5 mm)
Terminare la preparazione
- 80 g di burro morbido a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2581 kJ / 617 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 33.4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rigatoni affumicati
25min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Fusilli tricolore
30min
Penne all'arrabbiata
20min
Tagliatelle mediterranee
35min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4h
Penne integrali con capperi e olive
30min