Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Involtini
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 20 g di pecorino
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 20 g di capperi sotto sale dissalati
- 900 g di filetti di pesce spada (12 filetti circa)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Salsa di pomodoro
- 50 g di cipolla rossa di Tropea
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di olive nere denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 800 g di pomodorini Pachino IGP
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 51.1 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 34.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Scaloppine ai funghi
40min
Baccalà, patate e funghi
45min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Spigole all'acqua pazza
30min
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1sa 10 dk
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1sa 10 dk
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Involtini mare e monti
1sa 10 dk
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min