Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Involtini
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 20 g di pecorino
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 20 g di capperi sotto sale dissalati
- 900 g di filetti di pesce spada (12 filetti circa)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Salsa di pomodoro
- 50 g di cipolla rossa di Tropea
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di olive nere denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 800 g di pomodorini Pachino IGP
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 51.1 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 34.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 Std.
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Sgombri all'agro
1h 45min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Involtini di spada al basilico
15 Min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Involtini di salmone e melanzane
1 Std.
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min