Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Involtini
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 20 g di pecorino
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 20 g di capperi sotto sale dissalati
- 900 g di filetti di pesce spada (12 filetti circa)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Salsa di pomodoro
- 50 g di cipolla rossa di Tropea
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di olive nere denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 800 g di pomodorini Pachino IGP
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 51.1 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 34.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Spigole all'acqua pazza
30 min
Salmone con zucchine in crosta
1 godz.
Pesce spada al salmoriglio
5 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Zuppa di muscoli
45 min
Involtini di pesce spada e melanzane
1 godz. 20 min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 godz.
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2 godz.