Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Involtini di tonno
- 2 cuori di carciofo
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 pezzettino di scorza di limone
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di pangrattato
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 12 fette di tonno fresco (circa 1000 g, spessore 5 mm circa)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di patate pelate e a pezzi piccoli
- 1000 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
Salsa
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2570 kJ / 614 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Salsa al pomodoro
40min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Cous cous con calamaretti
40min
Frittata con battuto di fave
45min
Cheeseburger di maiale e prosciutto
45min
Antipasto di alici agli agrumi
2hod. 10min
Involtini di spigola
40min
Dentice agli agrumi
45min
Involtini al pomodoro
55min