Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Involtini di tonno
- 2 cuori di carciofo
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 pezzettino di scorza di limone
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di pangrattato
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 12 fette di tonno fresco (circa 1000 g, spessore 5 mm circa)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di patate pelate e a pezzi piccoli
- 1000 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
Salsa
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2570 kJ / 614 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uova fiamminghe al vapore
45 min
Rotolini di lasagne
1h
Polpette di vitello in salsa di pistacchi
40 min
Granita al cedro
15 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min
Lasagne al profumo di mare
1h 35 min.
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Eggah con caponata
50 min
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12h
Granita al caffè
8h 20min
Alici alla Reggina
45 min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h