Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Involtini di tonno
- 2 cuori di carciofo
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 pezzettino di scorza di limone
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di pangrattato
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 12 fette di tonno fresco (circa 1000 g, spessore 5 mm circa)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di patate pelate e a pezzi piccoli
- 1000 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
Salsa
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2570 kJ / 614 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli risottati alle seppie
40 Min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40min
Linguine al nero di seppia
45 Min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1 Std.
Filetto in crosta di patate
2 godz. 15 min
Polpetti all'inferno
40 Min
Savoiardi morbidi
40 Min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 Min
Zuppa del golfo
1h 30min
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 Std.