Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di patate, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi chiodini, puliti
- 320 g pasta fresca tipo garganelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavette pancetta e finferli
40 min
Spaghetti con sugo sfizioso
20p
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 min.
Penne con crema di limone e carciofi
30 min.
Tagliatelle mele e speck
1h
Spaghettini ai peperoni
50min
Penne alla puttanesca
35p
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40 min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20p
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
50min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min