Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di patate, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi chiodini, puliti
- 320 g pasta fresca tipo garganelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45 Min
Orecchiette salsiccia e broccoli
35 Min
Orecchiette cime di rapa e seitan
40 Min
Orecchiette ai broccoli
2 Std. 40 Min
Orecchiette ai broccoli
2 Std. 40 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Pappardelle al ragù di agnello
1 Std.
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4 Std.
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55 Min
Bavette pancetta e finferli
40 Min