Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cipolle, a metà
- 4 spicchi di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di agnello a cubetti (3 cm)
- 1 peperone rosso, a dadini
- 1 peperone verde, a dadini
- 400 g di pomodori pelati, in scatola
- 100 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
nebo 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 250 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso pilaf con vitello
1 Std. 50 Min
Agnello al vino
40 min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35min
Stufato di agnello
2h
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1h 10min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 Std. 15 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Goulash ungherese
1 godz. 45 min